Project Martinushof te De Klinge

In deze blog stellen wij graag het project Martinushof aan u voor, een project van negen appartementen met de nadruk op bijna-energieneutraal wonen en een luxueuze afwerking.

Vooraanzicht project Martinushof, De Klinge

STATE-OF-THE-ART TECHNIEKEN

  • Lucht-water warmtepompsysteem in combinatie met zonnepanelen

In dit project hebben wij gekozen om te verwarmen met een lucht-water warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming. Om ook in de badkamer een aangename comforttemperatuur te bekomen, wordt de vloerverwarming daar gecombineerd met onzichtbare, in de muur geïntegreerde, wandverwarming.

De gekozen combinatie van vloerverwarming en wandverwarming zorgt ervoor dat u het hele jaar door kan genieten van een erg comfortabel binnenklimaat, dat niet aan schommelingen onderhevig is.

Een ander voordeel van vloerverwarming is dat de relatieve luchtvochtigheid beter op peil wordt gehouden, waardoor u veel minder last heeft van stof. Ook blijven alle wanden vrij van ontsierende radiatoren.

Dankzij de warmtepomp kan dezelfde installatie waarmee u in de winter verwarmt ook worden aangewend om in de zomer meerdere graden te koelen.

Hoe werkt dit nu? Een lucht-water warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan het warmwatercircuit van de vloer- of wandverwarming. Hierdoor verwarmt u tot 40% energiezuiniger dan met een klassieke verwarming omdat er enkel elektriciteit nodig is om de compressor van de warmtepomp van energie te voorzien. In combinatie met een groot boilervat voorziet de warmtepomp ook alle appartementen van warm water.

Indien u hierover nog meer wil lezen, verwijzen wij u graag door naar een interessant artikel hierover op de website Livios.

Warmtepomp box inverter

Voor dit project hebben wij gekozen om de benodigde energie voor de warmtepomp te laten opwekken door een grote batterij zonnepanelen. Dit samen zorgt ervoor dat u geen gasaansluiting meer nodig heeft en derhalve ook geen gasfactuur meer betaalt!

Dit samen met doorgedreven isolatie en luchtdichtheid van het gebouw garandeert u een zeer laag E-peil (variërend tussen E11 en E28) hetgeen ervoor zorgt dat u niet alleen niets betaalt voor uw verwarming en warm water, maar ook gedurende vijf jaar geen roerende voorheffing betaalt op uw appartement.

Nog belangrijker is echter de hoge restwaarde, met deze BEN-appartementen bent u immers volledig klaar voor de toekomst.

  • Individuele balansventilatie

Alle appartementen zijn voorzien van een individueel balansventilatie-systeem. Geen rumoerig algemeen systeem maar een individuele unit, zodat u kan ventileren naar uw eigen noden.

HIGH-END AFWERKINGSNIVEAU

  • SieMatic Keuken

Alle appartementen zullen standaard worden uitgerust met een SieMatic keuken.

Met het voorziene budget kan u deze keuken volledig naar eigen wens samenstellen bij keukenstudio Van Vliet gevestigd bij Pot in Axel (net over de Nederlandse grens). SieMatic keukens staan bekend voor hun duurzaamheid en hun mooie design. De kasten hebben dankzij hun ingenieuze binnenkant 30% meer benutbare ruimte dan welke andere keukenkast ook. Tevens wordt op alle SieMatic keukenonderdelen standaard 5 jaar garantie verleend.

SieMatic_Interior

  • Ruime afwerkingsbudgetten

Wij maken ons sterk dat u met onze afwerkingsbudgetten ook écht kunt afwerken. Geen stelposten van amper € 3.500 voor een keuken of € 250 voor een binnendeur waardoor u op het einde van de rit ofwel met een financiële kater achterblijft of met materialen waar u niet van houdt.

  • Toereikende voorzieningen

U krijgt bij ons ruim voldoende stopcontacten voor uw geld. Dit voorkomt dat u slechts 1 stopcontact overhoudt om héél uw appartement te stofzuigen of dat u achter elke kast een stekkerblok moet leggen en de vloer moet bezaaien met verlengkabels.

  • Ondergrondse parking en ruime gemeenschappelijke bergingen

Het project is volledig onderkelderd, auto’s kunnen veilig worden geparkeerd op de individuele staanplaatsen. Tevens werd er in de kelder een ruime vuilberging voorzien zodat u uw volle huisvuilzakken niet op uw balkon moet stockeren. Op het gelijkvloers situeert zich ook een mooie ruime berging voor fietsen en kinderwagens.

  • A la carte ondersteuning

Onze ervaring behelst alle facetten van het bouwproces, van ruwbouw tot en met … de styling. Dit betekent dat wij u ook met raad en daad kunnen bijstaan in keuzes zoals bijvoorbeeld domoticasystemen, rolstoeltoegankelijk wonen…tot en met interieurinrichting.

INVESTEER VANDAAG NOG IN MORGEN!

Met de aankoop van een appartement binnen het project Martinushof investeert u niet alleen in een luxueus appartement maar ook in de toekomst.

Terwijl u geniet van alle hedendaags comfort bent u tevens volledig ingedekt tegen stijgende energiekosten.

Hebt u interesse maar wil u eerst nog een eigen woning verkopen? Met een vastgoedexpert in ons midden zijn wij uitstekend geplaatst om uw huidige woning te taxeren.

Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog voor verdere informatie.