Wonen 2.0 in een gegarandeerd groene omgeving

Vanaf heden starten wij met de verkoop van het project Koningshoeveweg in De Klinge, dit op één van de mooiste locaties in onze gemeente.

moderne nieuwbouwwoning, te koop, Gent, Antwerpen, laag-energiewoning

vooraanzicht Koningshoeveweg

Het project bestaat uit zes moderne, ruime doorzonwoningen aan de rand van het dorpscentrum, getekend door architect Bas Wauman . Vanuit de zitkamer is er een gegarandeerd uitzicht op het Wase open polderlandschap. Alle woningen staan op een ruime kavel bouwgrond en beschikken zowel over een voortuin als over een ruime achtertuin.

uitzicht op het Wase polderlandschap

De woningen zijn ontworpen met aandacht voor wonen en werken, zeer energiezuinig én in staat om levenslang wonen te ondersteunen.

Indeling gelijkvloers:
– hal, polyvalente ruimte in te richten als bureel, slaapkamer, speelkamer of uitbreiding van de leefkeuken, leefkeuken, gastentoilet en wasplaats/technische ruimte.

Indeling eerste verdieping:
– zitruimte aan terras met zicht op het open polderlandschap, bureau of uitbreiding zitruimte

Indeling tweede verdieping:
– 3 slaapkamers en een badkamer

Elke woning kan naar keuze ofwel wind- en waterdicht worden opgeleverd of volledig afgewerkt.  In de volledige afwerking zijn domotica, vloerverwarming, balansventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen inbegrepen, hetgeen samen met de zonnewerende beglazing op de zuidkant een zeer gunstig resultaat heeft op het E-peil (E42).  Kiest u voor het sleutel-op-deur pakket dan krijgt u ook een volledig uitgeruste SieMatic keuken, passend bij de hoge afwerkingsgraad van deze woningen.

Indien u kiest voor het sleutel-op-de-deur pakket dan wordt u dit à la carte aangeboden, aanpassingen en varianten zijn mogelijk.

De aanvang van de werken is voorzien in het voorjaar van 2016.
Prijzen exclusief kosten v.a. 264.500€ wind- en waterdicht en v.a. 356.000€ sleutel-op-de-deur.

Wij staan graag ter beschikking voor meer informatie.

Stedenbouwkundige informatie: VG(2016), WG, GDV, GVKR, VV